Στην Ίο για μία ακόμη χρονιά η καλύτερη διοργάνωση beach volley της κατηγορίας Futures

Στην Ίο για μία ακόμη χρονιά η καλύτερη διοργάνωση beach volley της κατηγορίας Futures

Sportal newsroom 16:01 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 17.06.2024

Για μία ακόμη χρονιά, η Ίος θα φιλοξενήσει το τουρνουά Futures, που βρίσκεται στο καλεντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η παραλία του Μυλοπότα, ένα «στολίδι» του Αιγαίου θα φιλοξενήσει για μία ακόμη χρονιά το «Ios Futures», ένα τουρνουά beach volley που τείνει να γίνει θεσμός. Στο «Ios Futures» θα, που θα γίνει από τις 19-22 Ιουνίου θα λάβουν μέρος αθλητές από 40 και πλέον χώρες.

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό 16 ομάδες ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και 3 ανά φύλο από την διοργανώτρια Ελλάδα. Περισσότεροι από 1000 αθλητές θα φιλοξενηθούν στην πανέμορφη παραλία του νησιού.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θεωρείται το καλύτερο της κατηγορίας Futures στον κόσμο και βρίσκεται στο καλεντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και φέτος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Ios Futures Pro tour» αποτελεί σταθμό για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. «Είναι κάτι που μας γεμίζει με ευθύνη αλλά δεν μας αγχώνει», σημειώνει στο Sportal ο διευθυντής του τουρνουά, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος. «Αυτό που έχουμε εμείς ως στόχο, είναι να πρωτοτυπούμε και να κάνουμε παράλληλες δράσεις».

15:32 - 17.06.2024

Ios

Νωρίτερα, από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου το νησί της Ίου φιλοξένησε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος για έβδομη διαδοχική χρονιά. Στις 22 με 26 Ιουνίου θα διοργανωθεί beach volleyball camp με τη συμμετοχή κορυφαίων προπονητών. Οι καλύτεροι προπονητές του αθλήματος θα βρεθούν στην Ιο να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στους συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο στο πλαίσιο του Αθλητισμού τουρισμού «Ίος 2024».

15:32 - 17.06.2024

Ios Futures

Τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η επιμονή της Βάσως Πετρίδου. Η επιχειρηματίας με την εταιρεία Luxurios στηρίξουν όλες τις δράσεις που γίνονται στο νησί της Ίου. Το τουρνουά βραβεύθηκε και το 2023 στα Sports Marketing Awards ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις του καλοκαιριού και στα fitness awards για την καλύτερη outdoor διοργάνωση.

Η φετινή διοργάνωση «Ios Futures» γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου αθλητισμού. Ο Γιάννης Βρούτσης, μάλιστα, αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού θα δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες. Οι αναμετρήσεις του «Ios Futures» θα μεταδοθούν από το Action 24. Το Sportal στηρίζει το τουρνουά της Ίος ως χορηγός επικοινωνίας.