Καμμένου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Καμμένου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Sportal newsroom 13:10 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο η Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών από την Ουγγαρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για την έβδομη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα θα παλέψει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ηττήθηκε με 10-9 από την Ουγγαρία σε αγώνα κατάταξης.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον Καναδά στην τελευταία της αναμέτρηση στη διοργάνωση της Φουκουόκα. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς με την Ουγγαρία, η Αλεξία Καμμένου έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα. Σημείωσε, παράλληλα, ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές.

«Όλα τα παιχνίδια και στο αντρικό και στο γυναικείο στη τελική φάση κρίνονται στο γκολ και τη λεπτομέρεια. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μετράει η ψυχραιμία και η σωστή επιλογή. Όλα τα παιχνίδια έχουν πάει έτσι. Δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, οι ομάδες είναι πολύ κοντά όλες. Το γνωρίζαμε εξ αρχής», σημείωσε αρχικά η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

«Στενοχωριέμαι γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε στη τελευταία επίθεση. Βιαζόμαστε στη τελική μας επιλογή. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένη από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Είναι και η κακή στιγμή και να μην σε θέλει. Αλίμονο όμως αν οι προπονητές στεκόμασταν σε αυτά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, επίθεση με πολύ μεγαλύτερη υπομονή, απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα, τη δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χάνουμε δεύτερο παιχνίδι στην τελευταία επίθεση», συμπλήρωσε η Αλεξία Καμμένου.

«Θα τα δούμε όλα με ηρεμία. Πάλι μας αδικεί το αποτέλεσμα, αυτή η ομάδα δεν είναι να παίζει για 7-8. Οι ομάδες μεγαλώνουν μέσα από αυτά, το στενάχωρο είναι ότι μας συνέβη σε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια πολύ κοντά χρονικά. Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μας λείπει η εμπειρία. Να διαχειριστούμε τα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Του χρόνου στις 25/7 που έχω γενέθλια είναι η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και εύχομαι να πάμε παρέα εκεί με τα κορίτσια που έχουν κάνει υπερπροσπάθεια, έχουν παίξει καλά για αυτό είμαστε στεναχωρημένες. Η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου, δεν μας δικαιώνει το αποτέλεσμα, με αγάπη και ηρεμία θα τα διορθώσουμε όλα», κατέληξε η Ελληνίδα προπονήτρια.