Καραμπέτσου: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες»

Καραμπέτσου: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες»

Sportal newsroom 19:05 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 17.09.2024

Αισιόδοξη για την πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας δήλωσε η Αριάδνη Καραμπέτσου.

Η Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων ηττήθηκε 15-14 από την αντίστοιχη της Ισπανίας στα πέναλτι για τη δεύτερη αγωνιστική του παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο φιλοξενείται στη πόλη Τσενγκτού στη Κίνα. Η Ελλάδα έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα και πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στην Ολλανδία.

Η αρχηγός της ομάδας της Ευτυχίας Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της Εθνικής Νεανίδων. Η διεθνής περιφερειακή σημείωσε ότι η νίκη κόντρα στην Ολλανδία έδωσε αυτοπεποίθηση στη «γαλανόλευκη».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υποστήριξε: «Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν μεν δύσκολο, όμως, καταφέραμε να καλύψουμε η μια την άλλη και να σκοράρουμε. Μπορεί να μην μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση» είπε και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και στόχος μας, σε αυτή τη διοργάνωση, είναι να φθάσουμε στο υψηλότερο σημείο που μπορούμε», ενώ υπογράμμισε πως: «Η νίκη με αντίπαλο την Ολλανδία, στην πρεμιέρα, ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο τουρνουά και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Ήττα στα πέναλτι από την Ισπανία για την Εθνική Νεανίδων

Την πρώτη της ήττα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας υπέστη η Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «λύγισε» στα πέναλτι (15-14) από την Ισπανία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε ακόμη και με τρία τέρματα (6-3) στο τρίτο οκτάλεπτο. Η ομάδα της Μαριάν Ντίαζ με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε 7-7 και οδήγησε τον αγώνα σε πέναλτι. Εκεί, η Δρακωτού αστόχησε και η Ισπανία πήρε τη νίκη.