Η επίσκεψη της Κέιλα Σίμονς στην Αθήνα προκάλεσε... πανικό (pics)

Κέιλα Σίμονς

i

© Instagram

Η επίσκεψη της Κέιλα Σίμονς στην Αθήνα προκάλεσε... πανικό (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:20 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Η δημοφιλής πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς άφησε τα νησιά της Ελλάδας κι επέλεξε να επισκεφτεί την Αθήνα, προκαλώντας... πανικό.

Η δημοφιλής πρώην βολεϊμπολίστρια και καλλονή, Κέιλα Σίμονς βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα, κι όπως είναι λογικό όλα τα φώτα πέφτουν πάνω της. Οι βόλτες της «καυτής» πρώην αθλήτριας στο κέντρο της πρωτεύουσας έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα όλων, όπως γίνεται έτσι κι αλλιώς σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η 27χρονη Αμερικανίδα άφησε στην άκρη για λίγο τις παραλίες κι επέλεξε να επισκεφτεί την Αθήνα, με σκοπό να εξερευνήσει τα αξιοθέατα της πόλης κι όχι μόνο. Όπως διαπιστώθηκε, η Κέιλα Σίμονς έχει... γοητευτεί από τις ομορφιές της Ελλάδας και ειδικότερα της πρωτεύουσας, καθώς τα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουν πέσει... βροχή.

Το «who is who» της Κέιλα Σίμονς 

Το 27χρονο μοντέλο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε δει τελευταία, τουλάχιστον μεταξύ γυναικών που έχουν κάνει ένα πέρασμα από το χώρο του αθλητισμού. Η Κέιλα Σίμονς, είχε φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Μάρσαλ, στο Χάτινγκτον της Δυτικής Βιρτζίνια. Εκεί ασχολήθηκε ενεργά με το βόλει, όπου η πορεία της ήταν αξιοσημείωτη.

Έφτασε μάλιστα να είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες της ομάδας, ωστόσο η μετέπειτα πορεία της δεν ήταν η αναμενόμενη. Τουλάχιστον στα παρκέ των γηπέδων βόλει. Διότι μπορεί να την έχασε ο αθλητισμός, την κέρδισε όμως παράλληλα ο χώρος του μόντελινγκ, ή, πιο σωστά, του influencing. Η Σίμονς έχει σχεδόν 900 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram νούμερο το οποίο αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει λίαν συντόμως, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους fans της να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Παράτησε το βόλεϊ για να γίνει μοντέλο του OnlyFans, πουλάει φωτογραφίες των ποδιών της, είπε «όχι» (με τη δίδυμη αδερφή της) στον Νεϊμάρ και τώρα είναι με τον Βινίσιους!
LA LIGA

00:06 - 06.07.2023

Παράτησε το βόλεϊ για να γίνει μοντέλο του OnlyFans, πουλάει φωτογραφίες των ποδιών της, είπε «όχι» (με τη δίδυμη αδερφή της) στον Νεϊμάρ και τώρα είναι με τον Βινίσιους!

Μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές στον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μάλλον «καρφώθηκε» ότι κάτι τρέχει με την Κι Άλβες.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της τη βλέπουμε στη θάλασσα, ενώ δε διστάζει να κολυμπά ανάμεσα σε καρχαρίες. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις της, έχει μοιραστεί την ανησυχία της για τη διάσωση του πλανήτη μας, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε θέματα γύρω από θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή αλλά και τη διάσωση των ωκεανών μας.