Κόντρα στο Μαυροβούνιο η Ελλάδα για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
i

© Intime

Κόντρα στο Μαυροβούνιο η Ελλάδα για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Sportal newsroom 13:40 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβόνιο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου επικράτησε επί της Κροατίας με 13-12, σε ένα ματς θρίλερ. Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (25/7) στις 9:00 το πρωί.

Οι διεθνείς του Θοδωρή Βλάχου δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα κόντρα στις ΗΠΑ και βρέθηκαν να χάνουν με πέντε γκολ διαφορά στο ημίχρονο (9-4). Στο τέλος όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κατακτήσουν τη νίκη 15-14, χάρη στο buzzer beater του Παπαναστασίου.

Βέβαια, για να φτάσει η αναμέτρηση στο συγκεκριμένο σημείο η εθνική έπρεπε να ανεβάσει στροφές και να πραγματοποιήσει ένα τρομερό τέταρτο οκτάλεπτο όπου με επί μέρους 7-3 έκανε την ανατροπή. 

Το τέλος βρήκε νικήτρια το αντιπροσοπετυικό μας συγκρότημα, το οποίο πήρε και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Μετά από αυτή τη νίκη η εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί με το Μαυροβόνιο, καθώς επικράτησε λίγο νωρίτερα κόντρα στην Κροατία σε ένα ματς θρίλερ (13-12). Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαυροβούνιο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (25/7) στις 9:00 το πρωί.