Κουμεντάκης: «Δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που ζήσαμε»

Ραφαήλ Κουμεντάκης

i

© Intime

Κουμεντάκης: «Δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που ζήσαμε»

Sportal newsroom 05:05 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 14.08.2024

Στον κόσμο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά την κατάκτηση του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο τη Μακάμπι. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-0 στο κλειστό του ΣΕΦ και σε συνδυασμό με το 3-0 του ματς στο Τελ Αβίβ κατέκτησε την κούπα.

Στο φαληρικό γήπεδο ο κόσμος, που εξάντλησε τα διαθέσιμα εισιτήρια, αποθέωσε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Στον κόσμο αναφέρθηκε μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

«Δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που ζούμε, αυτό που ζήσαμε. Είναι τρομερό το συναίσθημα να παίζεις σε τόσο κόσμο, πάνω από 15.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού! Είναι τρομερό να κερδίζουμε τίτλο έτσι. Είναι καταπληκτικό. Καταπληκτικός είναι και ο κόσμος μας, αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτόν, όπως και στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ, σε όλους!», σχολίασε αρχικά ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

«Μια ομαδική προσπάθεια. Περάσαμε από δύσκολες στιγμές, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και είμαστε περήφανοι για αυτό που ζούμε σήμερα! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο μας, είναι μοναδικό αυτό που νιώθω! Συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια, για τους τίτλους στην Ελλάδα! Έχω… τρελαθεί με τον κόσμο μας, μας έκαναν να νιώθουμε τόσο ιδιαίτεροι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό που ζήσαμε σήμερα», συμπλήρωσε ο ακραίος του Ολυμπιακού.