Ξέσπασε η πρώην σύζυγος του Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο: «Αν δεν σας αρέσω, μην με ακολουθείτε»

Ξέσπασε η πρώην σύζυγος του Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο: «Αν δεν σας αρέσω, μην με ακολουθείτε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:33 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Ο πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο ξέσπασε στα social media κατά των επικριτών της.

Η Σάρα Καρμπονέρο είναι ενεργή στα social media. Αν και συνήθως μοιράζεται μηνύματα και φωτογραφίες με κοντινά της άτομα, η αλήθεια είναι ότι και η ίδια συχνά έχει να αντιμετωπίσει κριτική. 

Για αυτόν τον λόγο, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος αποφάσισε πρόσφατα να απαντήσει στους επικριτές της στο Instagram, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι είχε «θλιμμένο βλέμμα» σε μια από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, διέγραψε το σχόλιο. Ακόμα κι έτσι, αυτό δεν εμπόδισε τους ακολούθους της και ορισμένα μέσα ενημέρωσης να επαναλάβουν αυτό που συνέβη.

©Instagram

Η πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας ήταν πολύ σκληρή και ειλικρινής εναντίον των επικριτών της. Σε αυτό, κάνει έκκληση σε σεβασμό και να γνωρίζουν ότι τα κοινωνικά δίκτυα είναι μια μικρή αντανάκλαση της καθημερινότητας: «Όταν κάποιος λέει σε έναν άνθρωπο ότι έχει ένα λυπημένο βλέμμα συνέχεια, με ποια πρόθεση το κάνει; Σίγουρα όχι με την ιδέα να ζητωκραυγάζει 

Μέχρι τώρα πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το Instagram, είναι απλώς ένα μικρό παράθυρο για το πώς είναι πραγματικά η ζωή μας. Ένα μικρό ποσοστό που εγώ προσωπικά προστατεύω με εξαιρετική προσοχή», ανέφερε αρχικά. 

©Instagram

Επιπλέον, η Καρμπονέρο έχει εκφράσει τη λύπη της για το γεγονός ότι ορισμένοι χρήστες της κατηγορούν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τη ζωή της: «Μέσα σε αυτό, κατά τη γνώμη μου, η πλοκή που δείχνουμε και μοιραζόμαστε είναι όσο πιο αληθινή και αυθεντική γίνεται. Αυτό είναι το κλειδί και τι μας κάνει όλους διαφορετικούς. 

Αν δεν σου αρέσει κάποιος, μην τον ακολουθείς. Αλλά το να ακολουθείς ένα άτομο για να του λες επανειλημμένα πόσο λυπημένος είναι, όταν πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα για τη ζωή του, μου φαίνεται πάρα πολύ άσχημο. Σε κάθε περίπτωση δεν βοηθάει φυσικά» εξηγεί ενοχλημένη. 

©Instagram

Ταυτόχρονα, η Καρμπονέρο έκανε επίσης έκκληση να γνωρίζει πώς να διακρίνει ότι ορισμένες κριτικές δεν είναι σχετικές: «Τα μάτια μου ήταν έτσι από την ημέρα που γεννήθηκα. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τέτοιου είδους σχόλια. 

Όλα τα σχόλια που έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε σωματικό χαρακτηριστικό. Και οι κρίσεις ελαφρώς, γενικά, εντελώς αβάσιμες. Περισσότερος σεβασμός και ενσυναίσθηση αυτή τη χρονιά που ξεκινάει, παρακαλώ. Περισσότερη αγάπη. Δεν είναι τόσο δύσκολο», καταλήγει η δημοσιογράφος.

©Instagram

Χάρη σε αυτή την κίνηση, η Καρμπονέρο απέδειξε στους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν είναι κάποια που φοβάται να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των επικριτών.