Αυτοκίνητο παρέσυρε την Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια προπόνησης

Κυριακή Φιλτισάκου

i

©intime

Αυτοκίνητο παρέσυρε την Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια προπόνησης

Sportal newsroom 15:17 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 14.08.2024

Η αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, αφού ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε.

Ατύχημα είχε η αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε. Το ατύχημα έγινε στο Άστρος Κυνουρίας την Τρίτη (25/4), με την ίδια να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου βρίσκεται εκεί για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. 

Η Φιλτισάκου δεν είχε βαριά χτυπήματα, παρόλα αυτά η αξονική τομογραφία θα δείξει το πόσο σοβαρές είναι οι ενοχλήσεις στον ώμο και την πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου όπως ακούγεται έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και χωρίς ιδιαίτερο λόγο έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. 

Τη Φιλτισάκου στην αρχή την μετέφεραν στο κέντρο υγείας του Άστρους κι από εκεί την πήγαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης. 

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει», είπε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.