Στην Αναγέννηση Άρτας η Μαρία Χατζηπαρασίδου

Στην Αναγέννηση Άρτας η Μαρία Χατζηπαρασίδου

Η Αναγέννηση Άρτας ανακοίνωσε την προσθήκη της Μαρίας Χατζηπαρασίδου.

Μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η Αναγέννηση Άρτας. Η ομάδα της Ηπείρου πρόσθεσε στο ρόστερ της τη Μαρία Χατζηπαρασίδου, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Η μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αποχώρησε από τον σύλλογο μετά από επτά χρόνια, αρκετούς τίτλους και πάνω από 1000 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου κατέκτησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ πέντε πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Η διεθνής βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας της στην Αναγέννηση Άρτας, που όπως φαίνεται θα έχει υψηλούς στόχους την επόμενη σεζόν.

«Η "μεταγραφική βόμβα" του φετινού καλοκαιριού ανήκει στην Αναγέννηση Άρτας, που φέρνει στην ομάδα την Μαρία Χατζηπαρασίδου από τον ΠΑΟΚ. Η πλέι μέικερ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας είναι πραγματικά μια αθλήτρια που κάνει τη διαφορά και θα δώσει στην Αναγέννηση ποιότητα και δυναμική.

Έχει στο παλμαρέ της πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπελλα και πάμπολλες συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας και για πολλές φορές αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος και στην κορυφαία επτάδα. Είναι η καλύτερη παίκτρια της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Με.Αλέξανδρο Γιαννιτσών, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα στο άθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Αναγέννησης Άρτας για τη Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Το τμήμα χάντμπολ της Αναγέννησης Άρτας ιδρύθηκε το 1979. Η ομάδα της Ηπείρου μετράει 12 πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του χάντμπολ γυναικών. Η Αναγέννηση Άρτας είναι η μοναδική ομάδα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα με 14 συνεχόμενες παρουσίες σε τελικό κυπέλλου (1995–2008) και ακολουθεί η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Παναθηναϊκού με 13 παρουσίες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!