Μικάιλα Ντεμάιτερ: Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ice hockey που τα παράτησε όλα για να γίνει μοντέλο (gallery)

Μικάιλα Ντεμάιτερ

i

© Instagram

Μικάιλα Ντεμάιτερ: Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ice hockey που τα παράτησε όλα για να γίνει μοντέλο (gallery)

Sportal newsroom 10:21 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 14.08.2024

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ σταμάτησε αναγκαστικά την καριέρα της στο ice hockey και πλέον τρελαίνει τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ είναι αναμφίβολα η πιο σέξι παίκτρια ice hockey που έχει ενασχοληθεί ποτέ με το άθλημα. Πλέον η καναδέζα είναι μοντέλο και έχει χτίσει με μεγάλη επιτυχία το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ντεμάιτερ γεννήθηκε στις 14 Μάϊου του 2000 και μεγάλωσε στην περιοχή Γούντριτζ του Τορόντο στον Καναδά. Στα παιδικά της χρόνια εκδήλωσε το πάθος της για το ice hockey και έγινε μέλος της ομάδας Bluewater Hawks που αγωνιζόταν Provincial Women's Hockey League. Η νεαρή αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ωστόσο ένας τραυματισμός στο γόνατο την ανάγκασε να σταματήσει την καριέρα της και να αφοσιωθεί στο μόντελινγκ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ντεμάιτερ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από το άθλημα τον Ιούνιο του 2020, λέγοντας: «Είναι ώρα να πούμε αντίο. Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, για πρώτη φορά δεν θα είσαι το νούμερο ένα στο επίκεντρό μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μέρη που έχουμε πάει μαζί. Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για όλους τους φίλους που με έχετε κάνει.

Η οικογένειά μου στέλνει επίσης τον καλύτερό της εαυτό. Ξέρω ότι σίγουρα θα τους λείψει να μας δουν μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον γιατί όλα όσα μου έμαθες θα μου επιτρέψουν να πετύχω. Θα υπάρχουν ακόμα ξημερώματα, νέες περιπέτειες και νέοι φίλοι, και ελπίζω να τους αγκαλιάσω με την ίδια αγάπη και πάθος που έκανα για σένα. Ευχαριστώ και πάλι για όλα».

Ενδεικτικό της πλέον επιτυχίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι στο Instagram έχει 3 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok. Αυτός ο απολογισμός είναι απόλυτος λογικός αν απλά κάποιος κάνει μια βόλτα στα προφίλ της.

Οι ακόλουθοι της είναι άκρως ενθουσιασμένοι με τις προκλητικές πόζες της Ντεμάιτερ και μερικά σχόλια που ακολούθησαν ήταν τα εξής:

«Είσαι πολύ γοητευτική και η ομορφιά σου με εκπλήσσει κάθε μέρα».

«Είσαι πέρα ​​από όμορφη. Θα μπορούσα να σε βλέπω να περπατάς όλη μέρα».

«Είσαι απίστευτα εντυπωσιακή και κομψή».