Στη Θέτιδα Βούλας η Μίλιτσα Τάσιτς

Στη Θέτιδα Βούλας η Μίλιτσα Τάσιτς

Sportal newsroom 17:52 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 10.07.2024

Η Μίλιτσα Τάσιτς, σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα συμφώνησε με τη Θέτιδα Βούλας και θα παίξει βόλεϊ στην Ελλάδα.

Στη Volleyleague γυναικών θα παίζει την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Μίλιτσα Τάσιτς. Η σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα έδωσε τα χέρια με τη Θέτιδα Βούλας και θα συνεχίζει την καριέρα της στην Ελλάδα.

Η 25χρονη Σέρβα αγωνίζεται ως ακραία. Η Τάσιτς δέχθηκε αρκετές προτάσεις από ελληνικές ομάδες και επέλεξε τον σύλλογο της Βούλας, που έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Σέρβα ακραία γεννήθηκε το 1999 και ξεκίνησε το βόλεϊ στον Ερυθρό Αστέρα. Η Τάσιτς έπαιξε για δύο σεζόν στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα και επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ντιναμό Βουκουρεστίου τη σεζόν 2022-2023. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Μερίνος, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.

Με την απόκτηση της Τάσιτς, η Θέτιδα Βούλας διαθέτει πέντε ξένες στο ρόστερ της μαζί με τις Ματίας, Σπικς, Μάασε και Φλέμινγκ και κάποια θα πρέπει να κόβεται αφού στους αγώνες της Volleyleague γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν τέσσερις ξένες σε κάθε αγώνα, ανά ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας των νοτίων προαστίων θα βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Ο Έλληνας προπονητής εξαργύρωσε το καλό φινάλε της ομάδας. Η Θέτιδα Βούλας απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και τέθηκε εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε με 3-2 σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον μετέπειτα κυπελλούχο Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο Λούκα Βιλντόζα, σύντροφος της Μίλιτσα Τάσιτς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. «Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, όμως, εγώ, βάσει της εμπειρίας μου, νιώθω ξεχωριστός. Δύο από τις σπουδαιότερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη, οι καλύτερες στην Ελλάδα ήθελαν να αποτελέσω μέρος του οργανισμού τους και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Πέρυσι ήμουν πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό και τώρα νιώθω ακόμη πιο χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Νιώθω πραγματικά ευπρόσδεκτος στη νέα μου ομάδα. Μίλησα ήδη με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας και ειλικρινά νιώθω πολύ καλά!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λούκα Βιλντόζα στις πρώτες του δηλώσεις.