Πρώτη συγκέντρωση για τον Μίλωνα

Πρώτη συγκέντρωση για τον Μίλωνα

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν έκανε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Μίλωνα.

Την πρώτη προπόνηση της για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ταυτίζεται με την παρθενική παρουσία του Μίλωνα στη Volleyleague γυναικών έκανε η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Γιώργος Δεναξάς που έχει βάλει την υπογραφή του από την άνοδο της ομάδας του Μίλωνα από τα τοπικά της ΕΣΠΕΔΑ στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ έκανε το πρώτο προσκλητήριο για τις 14 αθλήτριες του ρόστερ.

Από αυτές, οι 10 προστέθηκαν φέτος, δύο λίμπερο που ανανέωσαν και δύο αθλήτριες που προωθήθηκαν στην γυναικεία ομάδα από τα τμήματα υποδομής. Το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου έγινε η πρώτη προπόνηση και ομιλία του Δεναξά για ρο πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος Κώστας Χάνας μιλώντας προς τις αθλήτριες, τους προπονητές και στα μέλη του σταφ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθούν όλοι οι ομαδικοί και ατομικοί στόχοι. Ευχές και χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Μίλωνα Νίκος Κολλίντζας.

«Είναι η αρχή μίας νέας σεζόν που είναι πολύ ιδιαίτερη για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Μίλωνα. Είναι μία στιγμή ξεχωριστή για τις αθλήτριες και όλο το σταφ. Προσωπικά ζω το όνειρο μου και το μεγάλο στόχο που είχα βάλει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα. Στελεχώσαμε το ρόστερ με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Πάνω στις ξένες μας δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα με νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες. Οι στόχοι μας είναι πολλοί. Κυρίαρχοι στόχοι είναι να πιάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, να παίζουμε πάντα σωστό βόλεϊ και φυσικά απώτερος αγωνιστικός στόχος η αποφυγή των πλέι άουτ και η καθιέρωση στον βασικό κορμό της μεγάλης κατηγορίας», είπε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Μίλωνα Γιώργος Δεναξάς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η σπουδαία Γερμανίδα διαγώνια Σάσκια Χίπε που ξεκίνησε προετοιμασία δήλωσε: «Γεια σε όλους. Σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση με τον Μίλωνα και είμαι ενθουσιασμένη. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να δουλέψουμε μαζί με τις συμπαίκτριες μου και όλο το σταφ. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα και ανυπομονώ για μία σπουδαία σεζόν».

Ο Γιώργος Δεναξάς θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Μιχαλόπουλο, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, εργοφυσιολόγο τον Γιώργο Βαβέτση, φυσιοθεραπευτή τον Φάνη Ντασιώτη, γιατρό τον Γιώργο Καραχάλιο και στατιστικολόγο τον Βασίλη Μακρή, τιμ μάνατζερ τον Πάνο Μακρή. Διευθυντής των τμημάτων βόλεϊ του Μίλωνα είναι ο Βασίλης Μηνούδης.