Το σπασμένο καρφί στο παπούτσι του Τεντόγλου - Τρόμαξε το κοινό (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:58 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 23.06.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε ένα μικρό ατύχημα με το παπούτσι του κατά τη διάρκεια του Piraeus Street Long Jump που έγινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο του στίβου και όχι μόνο που βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά για το δεύτερο Piraeus Street Long Jump. Ο Έλληνας άλτης, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο έκανε μία καλή προπόνηση εν όψει του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από το repeat στο Παρίσι σε λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, ο άλτης του Γιώργος Πομάσκι καρδιοχτύπησε τους πάντες μετά από ένα ατύχημα που είχε με το παπούτσι του. Στο τέταρτο άλμα που επιχείρησε, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα καρφιά του παπουτσιού του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε άτσαλα στο σκάμμα, χωρίς να έχει όμως κάτι σοβαρό και συνέχισε τον αγώνα του.

Πρωτιά του Τεντόγλου στον Πειραιά

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την πρώτη θέση στο δεύτερο Piraeus Street Long Jump στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του μήκους αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που άφησαν στην άκρη τη ζέστη του Ιουνίου και τον θαύμασαν από κοντά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για το Παρίσι, είχε καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα που έγινε στην πρώτη του προσπάθεια. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ήθελε ένα μεγάλο άλμα, αφού θυμίζουμε ότι στο ευρωπαϊκό της Ρώμης είχε σημειώσει 8,65 μέτρα, ένα εκατοστό κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα.

Η σειρά των αλμάτων του ήταν 8.06 (-1.0), 8.00 (-0.2), 8.05 (-0.4), X, 6.76 (0.9), 7.81 (-0.7).