Μπάμπιτς: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς

i

Ζέλικο Μπάμπιτς / © Intime

Μπάμπιτς: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:52 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 14.09.2024

Περήφανος για τους παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ζέλικο Μπάμπιτς μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο χάντμπολ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 32-25 του ΠΑΟΚ και έβαλε στην τροπαιοθήκη της την πρώτη κούπα της σεζόν.

Μετά το φινάλε του τελικού ο Ζέλικο Μπάμπιτς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι η ομάδα του ήταν τακτικά σωστή σε όλον τον αγώνα.

«Είναι εκπληκτικό αυτό που έγινε. Διότι πριν από μερικούς μήνες πήραμε το πρωτάθλημα. Τώρα, στην επανεκκίνηση, κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ. Ειδικότερα στην αρχή της σεζόν που ο σύλλογος θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, διότι δείξαμε χαρακτήρα, αλλά και τακτικά ήμασταν σωστοί. Ωστόσο για μια ακόμα φορά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, για τη στήριξή τους. Βέβαια είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Όμως μετρά πολύ ότι νικήσαμε και αρχίσαμε με τρόπαιο. θέλω να υπογραμμίσω για άλλη μια φορά πώς είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου», τόνισε ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό τον τίτλο. Θέλαμε να ξεκινήσει η χρονιά για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, με μια κούπα και να είναι οδηγός μας για αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Από κει και πέρα ο συγκεκριμένος τελικός είναι μια όμορφη διοργάνωση. Σίγουρα και οι δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες μέχρι στιγμής. Υπάρχει κούραση από την προετοιμασία, έλλειψη ρυθμού από αγώνες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια της σεζόν θα παίξουμε πολύ καλύτερο χάντμπολ, μαζί με τον Σλίσκοβιτς και τον Πέριτς που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες», σημείωσε με τη σειρά του ο Νίκος Πασσιάς, πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

«Να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία σε όλα τα τμήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αρχίσαμε τη σεζόν με τίτλο. Ήταν ο πρώτος του Ολυμπιακού στην περίοδο των 100 χρόνων. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να αρχίσει η σεζόν με τίτλο. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς και η δουλειά μας φάνηκε μέσα στο γήπεδο». Σχετικά με τον κόσμο, σχολίασε: «Δεν έχω λόγια. Όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν κοντά μας. Πάντα είναι ο 8ος παίκτης. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να σηκώσουμε όλοι μαζί την κούπα. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε πολλές κούπες ακόμα», δήλωσε ο Σάββας Σάββας.