Μπάμπιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά καταφέραμε να τα διορθώσουμε»

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς

i

© Intime

Μπάμπιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά καταφέραμε να τα διορθώσουμε»

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:35 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 22.09.2024

Στα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 36-24 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας ανεβάζοντας εντυπωσιακά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα, ο Ζέλικο Μπάμπιτς σημείωσε ότι η ομάδα του παρουσίασε προβλήματα στο πρώτο μέρος του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του κάνοντας λόγο για μία σημαντική νίκη.

«Συγχαίρω τους παίκτες και όλη την ομάδα. Μια σπουδαία νίκη, στην αρχή της νέας σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά καταφέραμε να τα διορθώσουμε και να παίξουμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο. Μια σημαντική νίκη. Το παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε», σχολίασε ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

«Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις. Εμάς, ένα από τα δυνατά χαρτιά μας φέτος είναι, ότι έχουμε πολύ μεγάλο ροτέισον, κάτι το οποίο φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ, όσο περνούσε η ώρα δεν είχε ανάσες, εμείς βάλαμε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι και για αυτό είχαμε ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο. Στόχος μας, κάθε χρόνο, είναι ο ίδιος, η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, αυτό εξυπακούεται. Από κει και πέρα, θέλουμε και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, γιατί έχουμε... απωθημένο από πέρυσι», είπε με τη σειρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο Πέτρος Κανδύλας.

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:41 - 22.09.2024

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)

Η κάμερα του Sportal ήταν στο Καλλιμάρμαρο για την ιστορική βραδιά που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου και κατέγραψε όλες τις στιγμές λάμψης και συγκίνησης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θέλαμε να κυριαρχήσουμε. Το κάναμε πολύ καλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλή δουλειά. Με αυτά τα στοιχεία ως τώρα, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται, ότι φέτος, θα έχουμε μια ιδανική πορεία, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να δουλεύουμε. Ελπίζω, να συνεχίσουν να μεταδίδονται τα παιχνίδια μας, είναι ένα άθλημα το οποίο ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει. Το ζήσαμε εμείς, πέρυσι, στον Ολυμπιακό, στον τελικό Ευρώπης που παίξαμε στο ΣΕΦ, με 8.500 κόσμο. Κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό χάντμπολ. Με αυτές τις κινήσεις και την μετάδοση μέσω της τηλεόρασης, το άθλημα θα πάει μπροστά και θα αρχίσει να γίνεται πιο γνώριμο στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σάββας Σάββας.