Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη η Μαρίνα Κοτσιώνη

Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη η Μαρίνα Κοτσιώνη

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:58 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 21.06.2024

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια η τερματοφύλακας Μαρίνα Κοτσιώνη.

Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίνας Κοτσιώνη. Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η Μαρίνα Κοτσιώνη γεννήθηκε το 1999 και φοιτήτρια στην Αθήνα. Η 25χρονη τερματοφύλακας είναι στο δυναμικό της Βουλιαγμένης από το 2014. Η Μαρίνα Κοτσιώνη ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2019.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό και τερματοφύλακα της ομάδας, Μαρίνα Κοτσιώνη, για τα επόμενα δύο έτη.

Η Μαρίνα είναι φοιτήτρια στη σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού στην Αθήνα και είναι γεννημένη στις 25 Μαρτίου το 1999. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και από το 2014 είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου.

Σημαντικότερα επιτεύγματα της με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι αυτό της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019 και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Champions League την ίδια χρονιά. Με την εθνική ομάδα νέων γυναικών έχει καταλάβει την 6η θέση στο παγκόσμιο της νέας Ζηλανδίας το 2016, την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό του 2018 στην Πορτογαλία και την 4η θέση στο ίδιο μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβρη της επόμενης χρόνιας.

Μαρίνα συνεχίζουμε μαζί και τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για τη Μαρίνα Κοτσιώνη.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.