Ξέσπασε μέσω instagram η Κυριακοπούλου: «Δεν θα μου πει κανείς πότε θα σταματήσω»

Νικόλ Κυριακοπούλου

i

© Intime

Ξέσπασε μέσω instagram η Κυριακοπούλου: «Δεν θα μου πει κανείς πότε θα σταματήσω»

Sportal newsroom 20:16 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 14.08.2024

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξέσπασε στο Instagram με αφορμή δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.

Την οργή της Νικόλ Κυριακοπούλου προκάλεσε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας. Το συγκεκριμένο ΜΜΕ, που ασχολείται με όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα, δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας κείμενο με τίτλο «ο έλεγχος της Εθνικής», που αφορούσε τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρθηκε και στην παρουσία της Νικόλ Κυριακοπούλου που κατέλαβε τη 15η θέση στο επί κοντώ. «Δυστυχώς, είναι από τα μέλη της Εθνικής για το οποία έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όσον αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις», γράφτηκε σχετικά. 

Από το μπούλινγκ και την κατάθλιψη ο Μανόλο βρήκε το χαμένο του χαμόγελο (vids)
ΣΤΙΒΟΣ

09:35 - 06.03.2023

Από το μπούλινγκ και την κατάθλιψη ο Μανόλο βρήκε το χαμένο του χαμόγελο (vids)

Ο Εμμανουήλ Καραλής -το παιδί-θαύμα του επί κοντώ- κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη του, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει και πως δεν υπάρχουν όρια στα όνειρά του!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφέροντας μεταξύ άλλων «φίλε μου καλέ εγώ θα αποφασίσω αν έχει έρθει το πλήρωμα το χρόνου όχι εσύ». Κάτω από την ανάρτηση της άλτρια πήραν θέση υπέρ της αρκετοί σπουδαίοι αθλητές μεταξύ των οποίων ο Εμμανουήλ Καραλής, η Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η Νόρα Δράκου και ο Παναγιώτης Τριβιζάς.

© instagram
© instagram
© Instagram

«Κάνω αυτό που θέλω και αγαπάω και θα αποφασίσω εγώ πότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου….! Δεν θα μου πει κανείς πότε θα σταματήσω!!! Δεν ενοχλώ κανέναν και δεν το κάνω εις βάρος κανενός… Αν δεν αρέσει σε κάποιους να μην με παρακολουθούν και κυρίως να μην γράφουν δεν υπάρχει πρόβλημα… Σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε», σημείωσε σε άλλο σχόλιό της η Νικόλ Κυριακοπούλου.

© Instagram