SOS από τον Νηρέα Χαλανδρίου - Η δημοτική αρχή δεν του παραχωρεί το κολυμβητήριο και μένει άστεγος!
i

© Intime

SOS από τον Νηρέα Χαλανδρίου - Η δημοτική αρχή δεν του παραχωρεί το κολυμβητήριο και μένει άστεγος!

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:45 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 17.09.2024

Με ανακοίνωσή του ο Νηρέας Χαλανδρίου γνωστοποίησε ότι η δημοτική αρχή δεν του παραχωρεί το κολυμβητήριο για τη νέα αγωνιστική και ο σύλλογος εκπέμπει SOS.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Νηρέας Χαλανδρίου. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων, με πολύ ισχυρή παρουσία στα αγωνίσματα του υγρού στίβου, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι ο δήμος δεν του παραχωρεί το κολυμβητήριο.

Ως εκ τούτου, ο Νηρέας Χαλανδρίου κατεβάζει ρολά, αν δεν βρεθεί κάποια λύση στο θέμα αυτό.

«Μετά από 33 χρόνια, πολλές όμορφες στιγμές, αμέτρητους αθλητές που αναδείχθηκαν από τα τμήματά μας και συνεχή προσφορά στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου αποτελώντας το πλέον ιστορικό και επιτυχημένο σωματείο υγρού στίβου στα Βόρεια Προάστια από αύριο και μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής να μην μας παραχωρήσει το κολυμβητήριο για την περίοδο 2024-2025 δεν θα έχουμε παρουσία στον χώρο που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Επειδή όμως η αγάπη και το ενδιαφέρον σας μας συγκινεί θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο επανερχόμενοι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!», αναφέρει η ανακοίνωση του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Σύλλογος με έδρα του Χαλάνδρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 και δραστηριοποιείται στον χώρο του υγρού στίβου. Ο Νηρέας Χαλανδρίου έχει αναδείξει κατά καιρούς πολύ σπουδαίους αθλητές με σημαντικές διακρίσεις.

«Ο Αθλητικός Όμιλος “Νηρέας Χαλανδρίου” ιδρύθηκε το 1989 και ξεκίνησε τις αθλητικές του δραστηριότητες το καλοκαίρι του 1991 με τα τμήματα της Κολύμβησης και της Υδατοσφαίρισης. Το 1993 ιδρύθηκε το τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και το 1996 (έως το 2010), το τμήμα των Καταδύσεων.

Ο όμιλος αναπτύσσει κατά κύριο λόγο τις αθλητικές του δραστηριότητες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, που αποτελεί την έδρα του Συλλόγου.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου μας με την τεχνική καθοδήγηση καταξιωμένων και έμπειρων προπονητών είναι πλούσια, έχοντας επιδείξει αξιόλογες επιτυχίες και διακρίσεις σε Διασυλλογικό, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, στελεχώνοντας εθνικές ομάδες σε κάθε άθλημα, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας – 2004, όπου ο Σύλλογός μας ανέδειξε επτά ολυμπιονίκες», αναφέρει η ιστοσελίδα του Νηρέα Χαλανδρίου για την ιστορία του συλλόγου.