Ο λόγος που ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει μεγάλος fan του βόλεϊ της ΑΕΚ είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης!
i

© Intime

Ο λόγος που ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει μεγάλος fan του βόλεϊ της ΑΕΚ είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης!

Πηνελόπη Παπαδήμου 10:57 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Ο ιδιαίτερος λόγος που ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μεγάλος fan του βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μεγάλος θαυμαστής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης στηρίζει το συγκεκριμένο τμήμα για έναν ξεχωριστό λόγο, που δεν είναι άλλος από την κόρη του.

Η Μελίνα Νικολαΐδη διατηρεί δεσμό με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο 32χρονος βολεϊμπολίστας αγωνίζεται ως λίμπερο στην ομάδα της ΑΕΚ, που πριν λίγες εβδομάδες πανηγύρισε την άνοδο στη Volley League.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ακολουθεί στο instagram τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής πρόσφατα like σε μία ανάρτηση του βολεϊμπολίστα στης ΑΕΚ, που ανέβασε μία φωτογραφία από την προσπάθειά του να βγάλει υποδοχή.

© Instagram

Ο Ντέμης, μάλιστα, σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της κόρης του. «Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», είχε αναφέρει πριν από μερικές εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή.