Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στην Τιφλίδα
i

Ολυμπιακός πόλο/ © Intime

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στην Τιφλίδα

Sportal newsroom 17:28 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 20.08.2024

Η ομάδα του Πειραιά απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στη Ντιναμό και πέρασε εύκολα από την Τιφλίδα με 2-19.

Οι «ερυθρόλευκοι» που στην 1η  αγωνιστική είχαν νικήσει εντός έδρας την Προ Ρέκο, ήταν καταιγιστικοί στην πρώτη τους ευρωπαϊκή έξοδο και πρόσφεραν στο κοινό που είδε τον αγώνα γκολ και θέαμα. 

Στην πρώτη περίοδο ο Φουντούλης ήταν ο παίκτης - κλειδί της αναμέτρησης, αφού σημείωσε 3 από τα 6 γκολ της ομάδας του Πειραιά, ενώ έβγαλε μεγάλη ένταση και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε το οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με τέσσερα γκολ διαφορά (2-6) και είχε ήδη βάλει τις βάσεις της νίκης. 

Δύο γκολ του ίδιου παίκτη και ένα του Μπούσλιε έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στους φιλοξενούμενους, που με το υπέρ τους 9-2 έδειχναν ότι δύσκολα θα στράβωνε κάτι στον αγώνα. Το 10-3 του β' οκταλέπτου μαρτύρησε ότι θα ήταν εύκολο το απόγευμα των Πειραιωτών, οι οποίοι στη συνέχεια έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικότητας, φτάνοντας το σκορ ακόμα και στα δώδεκα γκολ διαφορά (6-18 στο τέλος του γ' οκταλέπτου).

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μιλάνοβιτς έκανα συντήρηση δυνάμεων και δεν πάτησαν γκάζι, με το 3-3 του τελευταίου οκταλέπτου να διαμορφώνει το τελικό 9-21. 

Οι συνθέσεις: 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Γκιάπιας, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 2, Τζικτσιαρένκα, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε 2, Μαλισάου, Πιέσιβατς 2, Ραζμάτζε 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς