Ήττα του ΠΑΟΚ από την Ντούισμπουργκ
i

© Intime

Ήττα του ΠΑΟΚ από την Ντούισμπουργκ

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:40 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 28.09.2024

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 12-10 από την Ντούισμπουργκ σε αγώνα για τον έβδομο προκριματικό όμιλο του Euro Cup.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δικό του ματς κόντρα στην Ντούισμπουργκ σε αγώνα για τον έβδομο προκριματικό όμιλο του Euro Cup. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου «λύγισε» με 12-10 από τον γερμανικό σύλλογο, σε μία αναμέτρηση όπου βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με τρία τέρματα στην τρίτη περίοδο. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη της άμυνάς του στην τρίτη περίοδο και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τέθηκε εκτός συνέχειας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Ντέλιτς και Μυρίλου. Η Ντούισμπουργκ μείωσε με τον Ντολφ αλλά ο ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το 3-1 της πρώτης περιόδου με τέρμα του Καρατζά στον παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προηγήγθηκε 4-1 με το δεύτερο διαδοχικό γκολ του Σπύρου Καρατζά.

Η ομάδα της Γερμανίας μείωσε στο γκολ (4-3) με δύο σερί τέρματα του Γκουσάκοφ. Ο Μπιτσάκος έφτασε και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ, αλλά ο Σίμιτς έδωσε την ευκαιρία στη Ντούισμπουργκ να πλησιάσει στο γκολ. Ο Καρατζάς και ο Ντέλιτς διαμόρφωσαν το 7-4 υπέρ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η γερμανική ομάδα μείωσε 7-6 με τέρματα των Γκεργκελίφι και του Γκουσάκοφ. Ο Τσολακούδης στον παίκτη παραπάνω έφερε τον ΠΑΟΚ και πάλι στο +2 (8-6) τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Ντούισμπουργκ έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με δύο διαδοχικά γκολ του Γκουσάκφ και ένα τέρμα του Μέτεν.

Η γερμανική ομάδα έφτασε στο +2 (10-8) με τέρματα του Μέτεν στον παίκτη παραπάνω στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Ένα γκολ του Γκεργκελίφι έφερε τη Ντούισμπουργκ στο +3 και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Βουκσάνοβιτς.

Ο Ντένις Γκουσάκοφ με πέντε τέρματα έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τρία τέρματα σημείωσαν ο Μαρίν Ντέλιτς και ο Σπυριδολέων Καρατζάς.

ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΑΟΚ 12-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

Ντούισμπουργκ (Βουκσάνοβιτς): Μπαρέλα, Άιντνερ 1, Σίμιτς 1, Μέτεν 1, Τζόνσον, Ντολφ 1, Γκεμαλμάζογλου, Νίτα, Μέτεν 1, Γκουσάκοφ 5, Γκεργκελίφι 2, Καμερμάιερ, Μπουργκσμίλερ

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης