Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:07 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 30.09.2024

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε ότι τα διαρκείας της φετινής σεζόν θα κοστίζουν 120 ευρώ και αφορούν τα εντός έδρας ματς του ΟΦΗ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη μισή τιμή κοστολογούνται τα εισιτήρια διαρκείας των συνδέσμων.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στη Volley League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό του. Η ομάδα της Κρήτης έχει φέτος υψηλές φιλοδοξίες, με τον Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο, που επιστρέφει στη Volley League. Θυμίζουμε ότι ο πιο πρόσφατος σταθμός του πολύπειρου προπονητή ήταν η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

«Με σύνθημα τη φράση «επιστροφή στα σαλόνια!» και «ελάτε μαζί μας, να γράψουμε ιστορία!» βγήκαν σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, για τη σεζόν 2024-25 στην Volley League. Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 120 ευρώ και περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (Volley League), το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το Κύπελλο Ελλάδος.

Για τους φιλάθλους, που θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, υπάρχει έκπτωση 20% στην αρχική τιμή. Παράλληλα, υπάρχει εισιτήριο διαρκείας για τους οργανωμένους συνδέσμους, το οποίο κοστίζει 60 ευρώ.

Και εδώ, υπάρχει έκπτωση 20% για τους φιλάθλους, που θα προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»
SPORTAL ORIGINALS

18:28 - 30.09.2024

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε... παρέμβαση στη συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal και ο Σέρβος εξέφρασε τα παράπονά του για τον συμπαίκτη του.

Το πρωτάθλημα της Volley League ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, θα είναι με το Φοίνικα Σύρου στις 19 Οκτωβρίου, για το Λίγκ Καπ, Νίκος Σαμαράς.

Τα εισιτήρια διαρκείας, θα διατίθενται τις επόμενες ημέρες, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, πίσω απο τη Θύρα 1), αλλά και στην μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Πληροφορίες στο τηλέφωνο, 2810-311525).

«Η ομάδα μας επέστρεψε στα σαλόνια! Ελάτε μαζί μας, να γράφουμε ιστορία!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ για τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου.