Οι ομάδες ζητούν να γίνει ο αγώνας - Ο παρατηρητής θα αποφασίσει αν θα μετατεθεί για αύριο

Οι ομάδες ζητούν να γίνει ο αγώνας - Ο παρατηρητής θα αποφασίσει αν θα μετατεθεί για αύριο

Sportal newsroom 20:16 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.08.2024

Οι εμπλεκόμενες πλευρές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προχώρησαν σε διαβουλεύσεις, αναφορικά με την τύχη του αγώνα.

Ο μεγάλος ημιτελικός για το CEV Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά εμπόδισαν την ομαλή διεξαγωγή του.

Η προσπάθεια εισβολής μερίδας οπαδών στο γήπεδο και η απώθηση τους από τους αστυνομικές δυνάμεις με χρήση δακρυγόνων, οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα μέχρι νεοτέρας.

Οι δύο πλευρές μετά από σχεδόν μία ώρα κατάφεραν να βγουν από τα αποδυτήρια, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του παιχνιδιού. Έπειτα από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε πως στις 21.00 αναμένεται να βγει ο παρατηρητής για να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να καθαρίσει ο χώρος τελείως. 

Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί ο αγώνας πιθανότατα θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία με πιθανότερη μέρα διεξαγωγής την αυριανή. Πρόθεση και των δύο είναι να γίνει το ματς αλλά όλα θα κριθούν από την απόφαση του παρατηρητή. Αν εκείνος τα βρει όλα εντάξει τότε η σημερινή ώρα έναρξης θα είναι μεταξύ 21:15 και 21:30