Επιβλητικός ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ
i

© Intime

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:10 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 12.10.2024

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 29-4 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Α1 πόλο γυναικών.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 29-4 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του εγχώριου Σούπερ Καπ κόντρα στον Εθνικό.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με την Αγγελική Κολιτσοπούλου στην πρώτη επίθεση του αγώνα. Ο Ολυπιακός στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα. Η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε 1-1 με τη Σάντα και προηγήθηκε 2-1 με τέρμα της Βασιλικής Πλευρίτου στην παίκτρια παραπάνω. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο 6-1 της πρώτης περιόδου με γκολ της Νίνου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στην ίδιο ρυθμό στη δεύτερη περίοδο. Δίχως να δεχθεί γκολ, η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο 14-1 με τέρμα της Βασιλικής Πλευρίτου. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 15-1 της τρίτης περιόδου με την Τριχά. H AEK πέτυχε άλλα τρία γκολ με την Αποστολίδου (2) και την Πατέρου, όμως η ομάδα του Πειραιά δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στο 29-4, που ήταν και το τελικό σκορ με δύο γκολ της Βασιλικής Πλευρίτου.

Από έξι τέρματα σημείωσαν η Στεφανία Σάντα και η Άμπι Άντριους.

«Ήταν η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για εμάς, κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι ιδιαίτερης σημασίας, διότι κοιτάμε τη δική μας δουλειά και το πώς θα παίξουμε εμείς. Σίγουρα, το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ έντονο, στοχεύουμε σε αυτό, αλλά παρόλα αυτά, όπως είπα, εμείς επικεντρωνόμαστε στο πως θα δέσουμε ως σύνολο, στη δουλειά και στο πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο 100%», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα η Φωτεινή Τριχά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 29-4

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 8-0, 7-3, 8-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ραϊκρόου, Χριστοδούλου-Άουτ 2, Κουρέτα, Σάντα 6, Τριχά 4, Άντριους 6, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Ε. Νίνου 3, Β. Πλευρίτου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Καραγιάννη, Δρακωτού, Μπίκου 2.

ΑΕΚ (Κώστας Ακριτίδης): Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου 1, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Πάτερου 1, Κωστάκη, Ρουμελιώτη, Λογοθέτη, Φελλά, Γαλιατσάτου