Ανανέωσε τους Ζερδεβά και Μπούσλιε ο Ολυμπιακός

Ο Μάνος Ζερδεβάς

i

© IMAGO

Ανανέωσε τους Ζερδεβά και Μπούσλιε ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 17:19 - 07.07.2024

Παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι οι Μανώλης Ζερδεβάς και Άντρο Μπούσλιε, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τους «ερυθρόλευκους».

Την καριέρα τους στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν οι Μανώλης Ζερδεβάς και Άντρο Μπούσλιε, οι οποίοι και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα. Αμφότεροι στις δηλώσεις τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, για το γεγονός πως θα παραμείνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μανώλη Ζερδεβά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Μανώλη Ζερδεβά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπούσλιε:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άντρο Μπούσλιε: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League"».