Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κομητούδης
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κομητούδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:39 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Δημήτρη Κομητούδη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κουμητούδης. Ο Έλληνας πασαδόρος θα πλαισιώσει τον Ντράγκαν Τράβιτσα, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Δημήτρης Κομητούδης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο της περασμένης σεζόν. Σημειώνεται ότι στην ομάδα του Πειραιά - εκτός του Τράβιτσα - θα συνεχίσουν και οι Ιντάλγκο, Παγένκ, Γκουσταβάο, Στερν, Κουμεντάκης και Δαλακούρας.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Ντανιέλ Καστελάνι. Ο Αργεντινός θα αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι που αποχώρησε για ομάδα της Βουλγαρίας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κομητούδη. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Κομητούδη στο olympiacossfp.gr: «Έχοντας ζήσει μια φοβερά επιτυχημένη χρονιά πέρυσι με τον σύλλογο, είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα, σε συνεργασία με το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την περασμένη σεζόν το ελληνικό πρωτάθλημα στους τελικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες πήραν και το Challenge Cup, το τρίτο ευρωπαϊκό του συλλόγου στο βόλεϊ ανδρών.