Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γούβης
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γούβης

Sportal newsroom 20:24 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Γούβη για την ομάδα πόλο ανδρών του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα παίζει και την επόμενη σεζόν ο Κωνσταντίνος Γούβης. Ο 29χρονος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γούβης είναι η τρίτη ανανέωση για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Δερβίσης και ο Άντρο Μπούσλιε. Στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού θα είναι ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Γούβη στο olympiacossfp.gr: «Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μια σεζόν στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να διεκδικήσει ακόμη περισσότερους τίτλους, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το νταμπλ στο πόλο ανδρών. Το πρωτάθλημα, μάλιστα, που πήρε ο Ολυμπιακός ήταν ο 300ός ομαδικός τίτλος για τον σύλλογο. Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στο final 8 του Champions League καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.