Σε δυνατό φιλικό τουρνουά στην Ιταλία ο Ολυμπιακός
i

© Intime

Σε δυνατό φιλικό τουρνουά στην Ιταλία ο Ολυμπιακός

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:23 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 14.08.2024

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά στο Γιέζι 14-15 Οκτωβρίου μετά από πρόσκληση της Λούμπε Τσιβιτανόβα.

Σειρά δυνατών φιλικών αγώνων θα δώσει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου προσκλήθηκε από τη Λούμπε Τσιβιτανόβα στο τουρνουά της πόλης Γιέζι 14-15 Οκτωβρίου.

Στη διοργάνωση στην Ιταλία θα συμμετάσχουν, πέραν του πρωταθλητή Ελλάδας και κυπελλούχου Ευρώπης, σπουδαίες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, όπως η Lube Volley Civitanova, η Allianz Milano και η Rana Verona. Τις επόμενες ημέρες, από την κλήρωση στο Γιέζι, θα προκύψουν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του τουρνουά «Jesi Volley Cup», όπως και το πλήρες πρόγραμμα.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 4 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες κατέκτησαν την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ και το Challenge Cup σε διπλό τελικό με αντίπαλο τη Μακάμπι.

«Δεν θεωρώ ότι είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της προηγούμενης, μιας και τα περισσότερα πρόσωπα είναι τα ίδια. Κατακτήσαμε, πέρυσι, πολύ σημαντικούς στόχους. Φέτος, τα ίδια πρόσωπα, στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια ομάδα, στις ίδιες καταστάσεις, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ένα βήμα παραπάνω, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος στη σεζόν», δήλωσε ο Αντώνης Βουρδέρης στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.

«Επιστρέψαμε στην οικογένεια μας, είμαστε και πάλι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζευτήκαμε ξανά μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να χτίσουμε την ομάδα μας, η οποία έχει πολλούς στόχους, πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μαζί με τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους, καλή τύχη, με καλό βόλεϊ», σημείωσε με τη σειρά του ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:08 - 08.09.2023

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με την ΕΟΚ και το μέλλον του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ μοιάζει περισσότερο με... παρελθόν. Θέλει βέβαια να φύγει με προϋποθέσεις που θα επηρεάσει (και) ο ίδιος, ενώ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, περιμένει την ώρα και τη στιγμή που την ομάδα θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο σχολίασε με τη σειρά του: «Γεια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Είμαστε ξανά πίσω στη δουλειά, επιστρέψαμε, οι περισσότεροι είμαστε εδώ. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Επιστρέψαμε με πολλή όρεξη και διάθεση από τις διακοπές, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Ελπίζω, εμείς και ο κόσμος μας να είμαστε μαζί και τη νέα σεζόν και να παλέψουμε για όλους τα τρόπαια. Οπότε, τα λέμε σύντομα».