Επέστρεψε στη βάση του ο Ολυμπιακός (gallery)

Επέστρεψε στη βάση του ο Ολυμπιακός (gallery)

Sportal newsroom 18:26 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 14.08.2024

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι Πειραιώτες πέτυχαν σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακάμπι το βράδυ της Κυριακής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει δύο σετ στη ρεβάνς προκειμένου να κατακτήσει την κούπα, που θα είναι το τρίτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι επέστρεψε στη βάση της το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Είχαμε κάποια καλά στοιχεία. Σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Είχαμε στοιχεία που ήταν καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε συνήθως. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα τρόπαια είναι σημαντικά, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο που είναι το πιο σημαντικό από αυτά που κυνηγάμε. Αυτό που θέλω να πω σχετικά με την τραγωδία στην Ελλάδα, λυπάμαι και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο ΣΕΦ, γιατί θα είναι πολύς κόσμος και περιμένουμε να πιέσει τον αντίπαλο ώστε να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον τίτλο», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής μετά τον πρώτο τελικό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ευδιάθετοι κατά την επιστροφή τους. Η ομάδα του Πειραιά θα δώσει την Τετάρτη (8/3) τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Volley League και στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή της στη ρεβάνς με τη Μακάμπι που θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΣΕΦ.