Γίνεται μια ομάδα βόλεϊ να χάσει 5-25 ένα σετ; Στο ματς του Ολυμπιακού έγινε! (vid)

Γίνεται μια ομάδα βόλεϊ να χάσει 5-25 ένα σετ; Στο ματς του Ολυμπιακού έγινε! (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:41 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 11.10.2024

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών, αλλά στον αγώνα του με τη Λας Πάλμας στην Ισπανία συνέβη κάτι σπάνιο.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Λας Πάλμας. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε δύο σετ στη ρεβάνς του 3-0, προηγήθηκε 2-1 στην Ισπανία και εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ πήρε τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ απώλεσε το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο έκανε περίπατο. Με εντυπωσιακό ποσοστό στην επίθεση (93%) η ομάδα του Πειραιά πήρε τα ηνία του δεύτερου σετ από το ξεκίνημα. Η ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι προηγήθηκε 1-9 στο δεύτερο σετ και η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ από το 5-14 έκανε ένα εκπληκτικό σερί, κατέκτησε 11 διαδοχικούς πόντους και έκλεισε το δεύτερο σετ με 5-25, σκορ που συμβαίνει σπάνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Μπράσοφ από τη Ρουμανία στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει η ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη.

«Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Ήταν λίγο περίπλοκο στην αρχή, αλλά αφού βρήκαμε τον τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα μας, τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως την απουσία του Τζούριτς, μας έλειψε ένας σημαντικός παίκτης. Προκριθήκαμε και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον», δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα της Ισπανίας ο Αντρέα Γκαρντίνι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Ξέραμε, ότι ερχόμασταν εδώ και θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το μεγάλο πλεονέκτημα που πήραμε στο πρώτο ματς (σ.σ. 3-0). Είναι καλή ομάδα η Λας Πάλμας, έπαιξαν σκληρά στην αρχή, το περιμέναμε. Ωστόσο, μείναμε συγκεντρωμένοι, μείναμε ήρεμοι και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μας και νομίζω, ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε από αυτό το μεγάλο-μεγάλο ταξίδι, με την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Θα είναι δύσκολη και η επόμενη φάση», σημείωσε με τη σειρά του ο Ντράγκαν Τράβιτσα.