Άνετη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό
i

© Intime

Άνετη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:31 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 12.10.2024

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 23-5 της Γλυφάδας στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 23-5 της Γλυφάδας για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του επί της Πρίμορατς Κότορ στην πρεμιέρα του Champions League, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν στον αγώνα με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκαν 7-0 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Σαπουνάκης πέτυχε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων 32 δεύτερα πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Ο Γενηδουνιάς διαμόρφωσε το 8-1 της πρώτης περιόδου.

Ίδια εικόνα είχε και η δεύτερη περίοδος. Με τέρματα των Μαυράκη και Μπόμπου, η Γλυφάδα μείωσε 8-3 αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και έφτασε στο 11-3 με γκολ του Λυκούδη. Ο Μπόμπος μείωσε 11-4, που ήταν το σκορ της δεύτερης περιόδου.

Η διαφορά έφτασε τα δέκα τέρματα υπέρ του Ολυμπιακού (14-4) με γκολ του Λυκούδη πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Γλυφάδα δεν μπορούσε να ακολουθήσει και η ομάδα του Πειραιά πήρε μία άνετη νίκη έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση αφού σκόραραν όλοι οι παίκτες πλην των τερματοφυλάκων.

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαμπαντέλ για το Champions League. Στην αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με τη Γλυφάδα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι ο Γκέργκο Ζάλανκι.

«Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, η ποιότητα των δυο ομάδων κάνει διαφορά από την αρχή. Νομίζω ότι δείξαμε εξ’ αρχής όρεξη και διάθεση στην επίθεση αυτό όμως που θέλουμε να βελτιώσουμε εμείς και το είπαμε από την Τετάρτη στον αγώνα με την Πρίμορατς, είναι η άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ικανοποιητική η άμυνά μας, στο πρώτο όχι τόσο αλλά νομίζω ότι αγώνα με τον αγώνα θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοματισμούς και εκεί που πρέπει στα σημαντικά παιχνίδια θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι παρουσιαστήκαμε κυρίως την Τετάρτη στο πρώτο μας παιχνίδι. Ακολουθεί το πιο δύσκολο και από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του ομίλου μας. Δυστυχώς αφήσαμε έναν πόντο, στην πρεμιέρα. Η Σαμπαντέλ κέρδισε εκτός έδρας τη Σαβόνα και πρέπει να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε σίγουρα τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μερικές μέρες να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Γιατί ο Τρινκιέρι από τον Ολυμπιακό που θύμιζε ποδοσφαιρική Βραζιλία του ’70, έφτασε να μιλάει για τις ελεύθερες βολές του Βεζένκοφ!
EUROLEAGUE

16:36 - 12.10.2024

Γιατί ο Τρινκιέρι από τον Ολυμπιακό που θύμιζε ποδοσφαιρική Βραζιλία του ’70, έφτασε να μιλάει για τις ελεύθερες βολές του Βεζένκοφ!

Οι εκ διαμέτρου αντίθετες τοποθετήσεις του Αντρέα Τρινκιέρι για τον Ολυμπιακό, έχουν την εξήγηση τους στην πίεση που έχει τη φετινή σεζόν για να πετύχει με την Ζάλγκιρις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 23-5.

Οκτάλεπτα: 8-1, 3-3, 5-1, 7-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Δήμου 1, Γούβης 1, Ζάλανκι 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 2, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 1, Τζωρτζάτος, Πούρος 4, Λυκούδης 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Καραμολέγκος Γ., Καραμολέγκος Ε., Μαυράκης 1, Σιαμάσα, Βαλλιανάτος, Σαπουνάκης 1, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος Α. 1, Μπομπός 2, Ιβανίσεβιτς, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Οικονόμου.