Δεν ξέχασε τον Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά τον τίτλο στο πόλο: «Ελπίζω αύριο το μπάσκετ να πανηγυρίσει το 302ο!»

Ο Βεζένκοφ με την Ελευθεριάδου.

Δεν ξέχασε τον Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά τον τίτλο στο πόλο: «Ελπίζω αύριο το μπάσκετ να πανηγυρίσει το 302ο!»

Sportal newsroom 17:19 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 14.08.2024

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο πόλο γυναικών, έστειλε το δικό της μήνυμα στον σύντροφό της Σάσα Βεζένκοφ.

Οι γυναίκες του πόλο του Ολυμπιακού νίκησαν 10-5 τη Βουλιαγμένη και πήραν τον τίτλο, ο οποίος είναι ο υπ’ αριθμόν 301 των Πειραιωτών στα ομαδικά σπορ. Αυτό ήταν το δέκατο σερί πρωτάθλημα για τις «ερυθρόλευκες». Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας της, αλλά και στον αγαπημένο της, τον άσο του μπασκετικού Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ.

«Φέτος πασχίσαμε, αλλά δείξαμε στη σειρά πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε ευχαριστημένος, κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε. Πήραμε τον 301ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου στα ομαδικά αθλήματα κι εύχομαι αύριο οι άνδρες στο μπάσκετ να κατακτήσουν τον 302ο. Ελπίζουμε να στείλουμε θετική αύρα στο Κάουνας».

Αυτό ήταν το σχόλιο της Ελευθεριάδου, η οποία δεν αποκλείεται να μεταβεί στη Λιθουανία για να δει από κοντά τον αγαπημένο της στον τελικό της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήκωσε το 10ο ο αυτοκράτορας Ολυμπιακός!
ΠΟΛΟ

17:03 - 20.05.2023

Σήκωσε το 10ο ο αυτοκράτορας Ολυμπιακός!

Δικό του κι αυτό! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 10η συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών και 14η στην ιστορία του, επικρατώντας 10-5 της Βουλιαγμένης και κάνοντας το 3-0 στη σειρά. Αυτός ήταν και ο 301ος τίτλος των Πειραιωτών σε ομαδικά αθλήματα.

Ο Βεζένκοφ να σημειώσουμε ότι με την Ελευθεριάδου είχαν βρεθεί μαζί στον γάμο του Σλούκα στη Γλυφάδα. Εκείνη τη μέρα, η Νικόλ Ελευθεριάδου... μαρτύρησε το μυστικό τους με ένα story στο instagram. Η 24χρονη πολίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Βεζένκοφ, ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν πολλές φορές βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά για να δει την αγαπημένη του. Ο πάουερ-φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» πριν λίγο καιρό, άλλωστε, καμάρωσε τη Νικόλ που σήκωσε την κούπα του ευρωπαϊκού Super Cup στο Παπαστράτειο!

Από τη μεριά της, η Νικόλ μαζί με την κολλητή της και τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Δουρέκα, δεν χάνουν παιχνίδι του Βεζένκοφ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.