Αναβλήθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα
i

© Intime

Αναβλήθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:48 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 16.10.2024

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα.

Αναβάλλεται ο τελικός του Σούπερ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» έδρα που χρησιμοποιεί ο Φλοίσβος.

Τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμφώνησαν σε μεταφορά του αγώνα για τις αρχές του 2025, με τον Ιανουάριο να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής είχαν ήδη ανακοινωθεί κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ενδέχεται οι ομάδες να παρουσιαστούν αλλαγμένες στον αγώνα, αφού θα έχει μεσολαβήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πέρσι το Σούπερ Καπ στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό που έγινε στο κλειστό του Ρέντη.

Η ΕΡΤ, η οποία είχε προγραμματίσει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στις 30 Οκτωβρίου, θα μεταδώσει αντί αυτού τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο πλαίσιο της Volleyleague γυναικών.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας 3-2 σετ του Μίλωνα στον τελικό του Final 4 που έγινε στη Λάρισα.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έκανε μία εντυπωσιακή πορεία την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Μίλωνας έφτασε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, ενώ δυσκόλευσε απίστευτα τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Πειραιά χρειάστηκε πέντε ματς για να προκριθεί στους τελικούς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Cup, στην καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας της.