Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός ΟΝΕΧ - Λας Πάλμας
i

© Intime

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός ΟΝΕΧ - Λας Πάλμας

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:41 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 26.09.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού στο Champions League βόλεϊ ανδρών.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός ONEX θα αναμετρηθεί με τη Λας Πάλμας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων με την ομάδα της Ισπανίας. Σημειώνεται ότι η Λας Πάλμας προκρίθηκε ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπενφίκα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του πρώτου ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, την Τετάρτη (2/10, 19:00), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (26/9, 18:00) και πραγματοποιείται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), το Σάββατο (28/9) από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, ενώ την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα, έως τις 16:00 και στη συνέχεια, από τις 17:30, στα εκδοτήρια του κλειστού του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€ (Θύρα 7), 10€ (Θύρα 1, 2Β, 3), 15€ (Θύρα 2Α-VIP), 20€ (Baseline), 30€ (Court Seats)

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λας Πάλμας. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας)-Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με στόχο μια θέση στη φάση των ομίλων.

Πρόκριση με δύο νίκες για τον Ολυμπιακός ΟΝΕΧ

Ο Ολυμπιακός ONEX προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ της Στρούμιτσα στο κλειστό του Ρέντη και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο αγώνα της Βόρεια Μακεδονίας πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Τζούριτς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα στο δεύτερο σετ. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς με 19 πόντους και πάνω από 50% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ανέστης Δαλακούρας με 12 πόντους.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι, όπως σημείωσε στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα, αντιμετώπισε προβλήματα μικροτραυματισμών. Κάπως έτσι βρήκαν θέση στο αρχικό σχήμα ο Ανέστης Δαλακούρας αντί του Ραφαήλ Κουμεντάκη και ο Ματέο Χασμπάλα αντί του Ντράγκαν Τράβιτσα. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε και ο Δημήτρης Τζιάβρας από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στη θέση του λίμπερο.