Οβτσάροφ: «Απόλαυσα πραγματικά τους αγώνες μου στην ελληνική Α1»
i

© Intime

Οβτσάροφ: «Απόλαυσα πραγματικά τους αγώνες μου στην ελληνική Α1»

Sportal newsroom 19:27 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 26.06.2024

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Ντμίτρι Οβτσάροφ δήλωσε μετά την κατάκτηση της Α1 ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ότι απόλαυσε τους αγώνες και αποκάλυψε ότι η επόμενη σεζόν θα τον βρει στη γερμανική λίγκα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 4-3 του Παναθηναϊκού σε έναν τελικό, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο της Α1 ανδρών για τρίτη διαδοχική χρονιά και έφτασε τα 17 πρωταθλήματα συνολικά. Ο Γερμανός Ντμίτρι Οβτσάροφ λάμπρυνε με την παρουσία του τους αγώνες αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης.

Ο έμπειρος αθλητής μίλησε μετά το φινάλε των αγώνων και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρθενική του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός πρόσθεσε ότι η επόμενη σεζόν θα τον βρει στη γερμανική λίγκα, γεγονός που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος σε δεύτερο πρωτάθλημα.

«Μόλις είδατε ότι σημαίνει πολλά και για μένα ένα πρωτάθλημα στην ελληνική λίγκα. Πάλεψα κάθε αγώνα, κάθε πόντο, συμμετείχα με πολύ δυνατό πνεύμα, κατάφερα να νικήσω σε δύο ατομικά παιχνίδια και στο διπλό. Έχω πάρει διασυλλογικά πρωταθλήματα στη Γερμανία, στη Ρωσία, στο Βέλγιο, τώρα είμαι πρωταθλητής και στην Ελλάδα και είμαι ευτυχισμένος. Του χρόνου θ’ αγωνιστώ στη γερμανική λίγκα και δεν επιτρέπεται να είμαι σε δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά απόλαυσα την παρουσία μου εδώ κι ευχαρίστως θα επέστρεφα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Γερμανός πρωταθλητής.

Ο Τόμισλαβ Πουκάρ, που χάρηκε έναν ακόμα τίτλο στη θητεία του στον Ολυμπιακό, είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ο πιο δύσκολος τίτλος για μας, διότι ο αγώνας πήγε στο 4-3. Οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν πολύ καλά, κι εμείς αποδώσαμε εξίσου καλά και στο τέλος όλα κρίθηκαν στο διπλό. Ο «Ντίμα» και εγώ είχαμε πολύ καιρό ν’ αγωνιστούμε στο διπλό, εγώ έπαιξα στο αγώνισμα σε WTT Contender στη Σλοβενία φέτος και ήταν σημαντικό, ενώ προπονηθήκαμε και μαζί και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Όλοι αγωνιστήκαμε καλά και ο Γιάννης είχε ευκαιρίες για νίκη και στα δύο παιχνίδια του, ενώ εγώ προηγήθηκα 2-0 σετ του Λεμπεσόν. Έτσι είναι το άθλημα όμως. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, όλους στον πάγκο και στην ομάδα για την υποστήριξη, μας έδωσαν ώθηση για να τα καταφέρουμε».