Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Γενηδουνιάς

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Γενηδουνιάς

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά, που θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Ο διεθνής περιφερειακός και αρχηγός της ομάδας πόλο των «ερυθρολεύκων» υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για δέκατη διαδοχική σεζόν έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την ομάδα του Πειραιά. Η ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά είναι η δεύτερη που ανακοινώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός μετά από εκείνη του προπονητή Χέρβο Κόλιανιν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Ο αρχηγός και διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ και εννιά χρόνια. Και η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη να μείνω για ακόμη τρία χρόνια! Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Γενηδουνιά.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς θεωρείται από τους καλύτερους πολίστες που έχει βγάλει το ελληνικό πόλο διαχρονικά. Ο 30χρονος αθλητής ξεκίνησε το πόλο από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου και έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 ανδρών με προπονητή τον Θοδωρή Βλάχο.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πήγε στην Αμερική και συνδύασε σπουδές και αθλητισμό όντας από τους καλύτερους παίκτες του κολλεγιακού πρωταθλήματος με τρεις διαδοχικούς τίτλους και ένα βραβείο MVP. Ο έμπειρος παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Με το σκουφάκι της ομάδας του Πειραιά έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους με σημαντικότερο το Champions League το 2018.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής πόλο ανδρών. Ο 30χρονος πολίστας πανηγύρισε με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι πολλές επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.