Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελονέτα σε φιλικό
i

© Intime

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελονέτα σε φιλικό

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:44 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 25.09.2024

Με μία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελονέτα ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελονέτα με 15-14 στη διαδικασία των πέναλτι σε φιλικό αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Η αναμέτρηση αυτή έκλεισε την κοινή προετοιμασία των δύο συλλόγων εν όψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χρβόγε Κόλιανιν είχε την ευκαιρία να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα. Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Γούβη στον παίκτη παραπάνω (6:45), ενώ προηγήθηκε ξανά, στο δεύτερο οκτάλεπτο και συγκεκριμένα, στο 1:26, με σουτ του Γενηδουνιά από την περιφέρεια, για το 6-5. Η ισπανική ομάδα ισοφάρισε 6-6 στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, στο 4:09, ο Δήμου έβαλε και πάλι μπροστά (8-7) τους νταμπλούχους Ελλάδας και ο Μπιέλ ισοφάρισε για την ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς. Η ισπανική ομάδα προηγήθηκε 9-10 με τον Γρανάδος και ο Ζάλανκι έφερε τον αγώνα στα ίσα. Η Μπαρρτσελονέτα προηγήθηκε και πάλι για το 11-12 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος και ο Γενηδουνιάς έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι.

Στη «ρωσική ρουλέτα», οι Τζωρτζάτος και Ζερδεβάς απέκρουσαν από ένα πέναλτι, ενώ ο Αγκίρε τρία και η ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς πήρε τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 14-15

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-2, 3-4 (2-3 πεν.)

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Ζαλάνκι 2, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Δήμου 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Τζωρτζάτος, Πούρος, Λυκούδης

Μπαρτσελονέτα (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Γρανάδος 3, Μουνιαρίθ 2, Σαναούχα 4, Βινιάρι 1, Βαλς, Μπούριαν, Τ. Περόνε, Φ. Περόνε 1, Μπιέλ 1, Μπούστος, Πόρτερ, Λέμα, Γκόμιλα

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:37 - 24.09.2024

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε το παιχνίδι της... σιωπής, καθώς ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον στην Euroleague, με τις αντιδράσεις του να είναι επικές.

«Τρεις ημέρες πάρα πολύ σκληρές, με προπονήσεις και πρωί και βράδυ. Κάναμε προετοιμασία με μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, μια πολύ καλή ομάδα. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, βλέπω θετικά σημάδια. Είμαι αισιόδοξος με αυτά που βλέπω για μια καλή πορεία στη συνέχεια. Περιμένω να μπουν τα νέα παιδιά όσο πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, στο σύστημά που είχαμε και πέρυσι. Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, έχουν πολλή ποιότητα και ήδη αρχίζουν και προσαρμόζονται στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είμαστε σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός έχει τους ίδιους στόχους, τους εγχώριους τίτλους και την πρόκριση στο Final-4 του LEN Champions League. Αυτό θέλουμε και φέτος, να πάμε στο Final-4 και όλα γίνονται εκεί», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Χέρβο Κόλιανιν.