Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Φουντούλης

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Φουντούλης

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:04 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 03.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Φουντούλη, που θα συνεχίσει στην ομάδα πόλο ανδρών του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Φουντούλης. Ο διεθνής περιφερειακός με καταγωγή από τη Χίο θα συνεχίσει στον σύλλογο του Πειραιά για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Φουντούλη είναι η δεύτερη που ανακοινώνει για την επόμενη σεζόν ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Θυμίζουμε ότι με το σκουφάκι της ομάδας του Πειραιά θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

Σημειώνεται, ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτου. Από την ομάδα του Πειραιά έχουν αποχωρήσει οι Μάρτον Βάμος και Μάρκο Μπίγιατς. Στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Χέρβο Κόλιανιν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, κατακτήσαμε τους τίτλους στην Ελλάδα, φτάσαμε και πάλι στο Final-4 και πολύ κοντά στο να βρεθούμε στον τελικό. Η επόμενη χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς o σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και όπως είναι φυσικό, οι στόχοι της ομάδας παραμένουν και πάλι το ίδιο υψηλοί. Προσωπικά, εξακολουθώ να έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Φουντούλη.

Ο Γιάννης Φουντούλης θεωρείται από τους καλύτερους περιφερειακούς του ελληνικού πόλο διαχρονικά. Ο 36χρονος αθλητής ξεκίνησε τον αθλητισμό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο.

Ο Γιάννης Φουντούλης μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό το 2009 με το σκουφάκι του οποίου κατέκτησε αρκετούς τίτλους με σημαντικότερο το Champions League το 2018. Ο διεθνής περιφερειακός το 2019 αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Φερεντσβάρος.

Ο έμπειρος παίκτης επέστρεψε το 2021 στον Ολυμπιακό, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα. Ο Γιάννης Φουντούλης είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών και ασημένιος Ολυμπιονίκης.