Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βάμος - Η ανακοίνωση του συλλόγου

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βάμος - Η ανακοίνωση του συλλόγου

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:00 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 29.06.2024

Ο Μάρτον Βάμος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια παρουσίας και ισάριθμα νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μάρτος Βάμος. Ο Ούγγρος πολίστας αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ. Ο Μάρτον Βάμος είναι από τους σπουδαιότερους πολίστες που φόρεσαν το σκουφάκι του Ολυμπιακού αφού έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Ουγγαρίας. Ο Ούγγρος πολίστας ήταν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ, αφού είχε σουτ «φαρμάκι»/

Ο Μάρτον Βάμος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Φερεντσβάρος, που πριν λίγο καιρό κατέκτησε το Champions League. Τον δρόμο προς την πατρίδα του αναμένεται να ακολουθήσει και ο Μάρκος Μπίγιατς θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά. Σημειώνεται ότι στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Χέρβο Κόλιανιν, που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

«Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι «φαρμάκι». Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την αποχώρηση του Μάρτον Βάμος.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κόντρα στη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Ελλάδα. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 13-9 της Βουλιαγμένης και με 3-0 νίκες κατάκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό κόντρα στον Απόλλωνα, ολοκλήρωσε μία ακόμη σεζόν στην Ελλάδα χωρίς ήττα. Η ομάδα του Πειραιά σήκωσε το 37ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας της, σύμφωνα με την ΚΟΕ και 12ο διαδοχικό. Αυτό ήταν το 22ο νταμπλ για τον Ολυμπιακό.