Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό η Τριχά

Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό η Τριχά

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:23 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 09.07.2024

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι και την επόμενη σεζόν η Φωτεινή Τριχά, που ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα του Πειραιά.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Φωτεινή Τριχά. Η Ελληνίδα περιφερειακή υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η ανανέωση της Τριχά είναι μία ακόμη που ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός μετά από εκείνες των Βασιλικής και Μαργαρίτας Πλευρίτου, της Στεφανίας Σάντα και της Βασιλικής Σιούτη. Στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-0 στους τελικούς απέναντι στη Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Σαμπαντέλ, ενώ οι «ερυθρόλευκες» απώλεσαν το Κύπελλο στα πέναλτι απέναντι στον Εθνικό.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Φωτεινή Τριχά. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Φωτεινής Τριχά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα στον Ολυμπιακό. Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόθεση ενός τόσο μεγάλου συλλόγου για παράταση της συνεργασίας μας. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και ανυπομονώ να συνεισφέρω τα μέγιστα σε αυτή. Ευελπιστώ, να φανώ αντάξια όλων των παικτριών που πέρασαν από τον Ολυμπιακό», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου της Φωτεινής Τριχά.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.