Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κραβαρίτης

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κραβαρίτης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:30 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 28.06.2024

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά.

Με τον Δημήτρη Κραβαρίτη στο τιμόνι θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο Έλληνας προπονητής εξαργύρωσε την πολύ καλή δουλειά που έκανε αφού με εκείνον στον πάγκο η ομάδα του Πειραιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, αλλά απώλεσε το τρόπαιο από την παντοδύναμη Σαμπαντέλ και κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι η πρώτη κίνηση που ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το τμήμα πόλο γυναικών εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά θα είναι αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με φέτος.

Ήδη, έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό η Έλενα Ξενάκη, που ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη, η Ελευθερία Πλευρίτου που την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Φερεντσβάρος και οι Ιωάννα Χυδηριώτη και Ιωάννα Σταματοπούλου, που θα φορούν το σκουφάκι του Αλίμου. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πειραιά δεν είχε ξένη παίκτρια στο ρόστερ την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κραβαρίτη. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Κραβαρίτη: «Μπαίνουμε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Δεν αλλάζει αυτό, στον Ολυμπιακό είμαστε και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας σε αυτή την ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί, με στόχο νέες επιτυχίες για το μεγαλείο του Ολυμπιακού», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Κραβαρίτη.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.