Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό η Σταματοπούλου
i

© Intime

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό η Σταματοπούλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:41 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 01.06.2024

Η Ιωάννα Σταματοπούλου με ένα μήνυμα στο instagram είπε το δικό της αντίο στον Ολυμπιακό.

Σε ένα εποχή θα μπει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Η βασική τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννα Σταματοπούλου αποχαιρέτησε τις «ερυθρόλευκες» με μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

H Ιωάννα Σταματοπούλου αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 12 χρόνια και αρκετούς τίτλους. Η Ελληνίδα διεθνής αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών από την ομάδα του Αλίμου.

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για εμένα αλλά οι αναμνήσεις θα είναι πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μου. Χαρές, νίκες, ήττες, λύπες.

Αλλά περισσότερο από όλα χαίρομαι που αυτό το ταξίδι το έζησα μαζί με τις συμπαίκτριες μου και γνώρισα ανθρώπους που δεν θα φύγουν ποτέ από την ζωή μου. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του θα είναι πάντα κομμάτι μου ..ευχαριστώ πολύ για όλα», αναφέρει η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου ξεκίνησε το πόλο στην ομάδα του Εθνικού και το 2012 μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό. Με το σκουφάκι της ομάδας του Πειραιά κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ευρώπης, τρία Σούπερ Καπ ένα Len Trophy, 11 πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας σε επίπεδο γυναικών.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου έχει κατακτήσει πέντε ακόμη πρωταθλήματα ως μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Η 25χρονη τερματοφύλακας αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών τα τελευταία χρόνια. Μένει να δούμε αν η αποχώρηση της Σταματοπούλου θα είναι η μοναδική από την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, αφού ουγγρικά δημοσιεύματα φέρνουν την Ελευθερία Πλευρίτου στο στόχαστρο της Φερενσβάρος.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, κατέκτησε τον τίτλο κόντρα στη Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.