Η Σιούτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Η Σιούτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:26 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 29.06.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η Χριστίνα Σιούτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον σύλλογο.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Χριστίνα Σιούτη. Η Ελληνίδα αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά.

Η ανανέωση του συμβολαίου της Χριστίνας Σιούτη είναι η πρώτη κίνηση που ανακοινώνει ο Ολυμπιακός για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, που εξαργύρωσε την καλή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά θα είναι αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με φέτος. Ήδη, έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό η Έλενα Ξενάκη, που ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη, η Ελευθερία Πλευρίτου που την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Φερεντσβάρος και οι Ιωάννα Χυδηριώτη και Ιωάννα Σταματοπούλου, που θα φορούν το σκουφάκι του Αλίμου. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πειραιά δεν είχε ξένη παίκτρια στο ρόστερ την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Σιούτη. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Χριστίνας Σιούτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού, της ομάδας που αγαπώ και στην οποία έχω μεγαλώσει και ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες και πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές επάξια του ονόματος του Ολυμπιακού. Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος συνολικά και πιστεύω, ότι όλες μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός να γιορτάσει τα 100 χρόνια του μαζί με το απόλυτο των δικών μας επιτυχιών», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου της Χριστίνας Σιούτη.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένη έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.