Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ανέστης Δαλακούρας
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ανέστης Δαλακούρας

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:50 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ανέστη Δαλακούρα.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ανέστης Δαλακούρας. Ο Έλληνας ακραίος ήταν μία από τις εναλλακτικές λύσεις των Πειραιωτών τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Τράβιτσα, Ιντάλγκο, Παγένκ, Γκουσταβάο, Στερν και Κουμεντάκη. Στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Ντανιέλ Καστελάνι.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ανέστη Δαλακούρα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους για άλλο ένα χρόνο. Εγώ, από την πλευρά μου, θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα. Πέρυσι, είχαμε μια πολύ πετυχημένη χρόνια, αλλά φέτος θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, φυσικά μαζί με την στήριξη και τη δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Σλούκα στον Ολυμπιακό - Οι Έλληνες εξ Αμερικής και οι... εκπλήξεις (vids)
EUROLEAGUE

12:24 - 07.07.2023

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Σλούκα στον Ολυμπιακό - Οι Έλληνες εξ Αμερικής και οι... εκπλήξεις (vids)

Η απομάκρυνση του Βεζένκοφ (λίγο ή πολύ) ήταν αναμενόμενη, ενώ αυτή του Σλούκα απ' ότι αποδείχθηκε δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Τώρα ο Ολυμπιακός δεν αναζητά κάτι το εξωπραγματικό, θέλει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς και στη συνέχεια να τοποθετηθούν τα γρανάζια της περιφέρειας έτσι όπως ορίζει το παιχνίδι του κόουτς Μπαρτζώκα.

Τη σεζόν που μας πέρασε, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στους τελικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έφτασε και στην κατάκτηση του Challenge Cup στους τελικούς με αντίπαλο τη Μακάμπι.