Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ραφαήλ Κουμεντάκης
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

Sportal newsroom 15:37 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ραφαήλ Κουμεντάκη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για το σύλλογο. Εύχομαι υγεία, μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές και οι συμπαίκτες μου σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είναι μία ακόμη ανανέωση για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Προηγήθηκαν οι Τράβιτσα, Ιντάλγκο, Παγένκ, Γκουσταβάο και Στερν. Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της περασμένης σεζόν για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Challenge Cup, το τρίτο ευρωπαϊκό στην ιστορία του βόλεϊ ανδρών του συλλόγου και το πρωτάθλημα Ελλάδας στους τελικούς απέναντι στον ΠΑΟΚ.