Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:10 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 18.07.2024

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας ακραίος θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου. Η ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Εβρίτη αθλητή έρχεται λίγο μετά από εκείνη του Δημήτρη Τζούριτς, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είναι ένας ακόμη βασικός παίκτης του Ολυμπιακού, που θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι εκτός του Έλληνα ακραίου και του Τζούριτς έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους οι Νίκος Ζουπάνης, Τόνσεκ Στερν, Ντράγκαν Τράβιτσα και Ανέστης Δαλακούρας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ραφαήλ Κουμεντάκη: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον τιμ μάνατζερ, κ. Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη τους. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να μένει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό! Οι στόχοι συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι, σε Ελλάδα και Ευρώπη, πάντα υψηλοί. Ελπίζουμε, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, όπως η προηγούμενη και ακόμα καλύτερη. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και τους συμπαίκτες μου. Πάμε δυνατά, να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης γεννήθηκε το 1993 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το 2013 δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρομάνια. Ο Έλληνας ακραίος συνέχεια την καριέρα του την Πολωνία και τη Γαλλία.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης επέστρεψε στην Ελλάδα τη σεζόν 2017-2018 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου παρέμεινε έναν χρόνο. Στη συνέχεια, ο Θρακιώτης ακραίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Ολυμπιακό και γύρισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2022. Από τότε, μέχρι και σήμερα παίζει στον Ολυμπιακό. Στο παλμαρέ του υπάρχουν πολλά τρόπαια με πιο ξεχωριστό το Challenge Cup, που είχε κατακτήσει με την ομάδα του Πειραιά το 2023.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδα, τρία Κύπελλα και ένα Λιηκ Καπ. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών με συμμετοχή σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις EuroVolley.