Έτοιμος για τη «μάχη» με τη Στρούμιτσα ο Ολυμπιακός ONEX

Έτοιμος για τη «μάχη» με τη Στρούμιτσα ο Ολυμπιακός ONEX

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:27 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 16.09.2024

Ο Ολυμπιακός ONEX προπονήθηκε στην πόλη Στρούμιτσα εν όψει του αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για τον πρώτο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν είναι ο Ολυμπιακός ONEX. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στη Βόρεια Μακεδονία, όπου το βράδυ της Τρίτη (17/9) θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Στρούμιτσα για τον πρώτο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος του Πειραιά είχε προκριθεί στους ομίλους την περασμένη αγωνιστική σεζόν κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας μία εντυπωσιακή νίκη κόντρα στη Ζάκσα νικήτρια της διοργάνωσης τρεις διαδοχικές χρονιές.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Την Δευτέρα (16/9) το μεσημέρι, η αποστολή του Ολυμπιακού ONEX έφτασε στην πόλη της ανατολικής Βόρειας Μακεδονίας και στη συνέχεια, το βράδυ, προπονήθηκε στο γήπεδο της Στρούμιτσα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για την πρώτη φετινή επίσημη ευρωπαϊκή «μάχη».

«Αρχίζουμε, αύριο, τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών. Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», σημείωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού ONEX Αντρέα Γκαρντίνι.

Ο διεθνής ακραίος της ομάδας του Πειραιά, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».