Σε ρυθμούς Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός ONEX
i

© Intime

Σε ρυθμούς Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός ONEX

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:05 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 30.09.2024

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ONEX μετράει αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με τη Λας Πάλμας (2/10, 19:00) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού ONEX με τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά μετά την πρόκριση επί της Στρούμιτσα, θέλει μία ακόμη θετική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός ONEX κυνηγά νίκη και μάλιστα με «καθαρό» σκορ προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο. ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, η ομάδα του Πειραιά θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας)-Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με «φόντο» μια θέση στη φάση των ομίλων.

«Συνεχίζουμε στον επόμενο προκριματικό του CEV Champions League, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους αθλητές. Είναι μια πρόκληση για εμάς, γιατί έχουμε λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θα φανεί στο γήπεδο. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Μέχρι τώρα, τα δείγματα της ομάδας, τόσο στην προπόνηση, όσο και στα ματς που έχουμε δώσει, είναι πολύ καλά! Η συνοχή της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όπως πέρυσι και αγώνα με αγώνα, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», δήλωσε για τον αγώνα με την ισπανική ομάδα του Ανέστης Δαλακούρας. Ο Έλληνας ακραίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της ρεβάνς με τη Στρούμιτσα έχοντας 12 πόντους και πολύ καλή απόδοση στο κομμάτι της υποδοχής.

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - Λας Πάλμας

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός ONEX θα αναμετρηθεί με τη Λας Πάλμας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων με την ομάδα της Ισπανίας. Σημειώνεται ότι η Λας Πάλμας προκρίθηκε ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπενφίκα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του πρώτου ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, την Τετάρτη (2/10, 19:00), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (26/9, 18:00) και πραγματοποιείται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»
SPORTAL ORIGINALS

18:28 - 30.09.2024

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε... παρέμβαση στη συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal και ο Σέρβος εξέφρασε τα παράπονά του για τον συμπαίκτη του.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), το Σάββατο (28/9) από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, ενώ την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα, έως τις 16:00 και στη συνέχεια, από τις 17:30, στα εκδοτήρια του κλειστού του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€ (Θύρα 7), 10€ (Θύρα 1, 2Β, 3), 15€ (Θύρα 2Α-VIP), 20€ (Baseline), 30€ (Court Seats)

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λας Πάλμας.