Παραμένει «ερυθρόλευκος» ο Στερν

Παραμένει «ερυθρόλευκος» ο Στερν

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:30 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 12.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Τόνσεκ Στερν. Ο Σλοβένος διαγώνιος θα είναι και την επόμενη σεζόν από τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας του Πειραιά στην επίθεση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στερν θα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Είναι η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου που ανακοινώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το τμήμα βόλεϊ ανδρών μετά από εκείνη του Νίκου Ζουπάνη. Η ομάδα του Πειραιά έχει ανακοινώσει και τις προσθήκες των Γκαζιάνι, Πέριν, Κωνσταντινίδη και Παπαγγελόπουλου.

Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Αντρέα Γκαρντίνι. Ο Ιταλός αντικαθιστά τον Ντανιέλ Καστελάνι, που αποχώρησε από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Τόνσεκ Στερν: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω για τρίτη σερί σεζόν να φοράω αυτή τη φανέλα, τα ερυθρόλευκα, που συνεχίζω στον Ολυμπιακό! Είχαμε δύο καλές σεζόν, με καλά αποτελέσματα και σημαντικούς τίτλους, αλλά φέτος, μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι, για ακόμα καλύτερα πράγματα. Ο κορμός παραμένει σταθερός στην ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό, ενώ γίνονται και πολύ σημαντικές προσθήκες και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό, να δώσω το μέγιστο. Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος πρώτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά με την Εθνική. Θα είμαι συγκεντρωμένος εκεί και μετά, θα επιστρέψω στην Ελλάδα, για να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες στον Παναθηναϊκό (το τριφύλλι είχε πλεονέκτημα έδρας). Η ομάδα του Πειραιά πήρε και το Κύπελλο νικώντας 3-2 στον τελικό τον Μίλωνα στο final 4 που έγινε στη Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία αξιοπρόσεκτη πορεία και στην Ευρώπη αφού επικράτησαν 3-0 σετ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ζάκσα στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.