Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:17 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 02.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Τζίνας Λαμπρούση για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Τζίνα Λαμπρούση. Η Ελληνίδα κεντρική ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα του Πειραιά και θα φτάσει στον σύλλογο τις 10 σεζόν.

Η Τζίνα Λαμπρούση αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για έξι χρόνια προτού αποχωρήσει για τη γαλλική Μιλούζ το καλοκαίρι του 2020. Η Ελληνίδα κεντρική έπαιξε δύο σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα προτού μετακινηθεί στην Ταργκοβίστε, ομάδα του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Η Τζίνα Λαμπρούση επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023. Η Ελληνίδα κεντρική έχει κατακτήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού επτά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και το Challenge Cup το 2018.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση της Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο, Ιταλίδας πασαδόρου. Στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Λορέντζο Μιτσέλι, που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η αρχηγός και Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Τζίνας Λαμπρούση: «Είμαι χαρούμενη που για 10η σεζόν θα εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας. Ειδικά αυτή τη χρονιά, που ο σύλλογος κλείνει τα 100 του χρόνια. Οπότε, θα πρέπει να πετύχουμε τους στόχους, που και φέτος είναι υψηλοί, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Σας περιμένουμε στο γήπεδο και εύχομαι, να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου της Τζίνας Λαμπρούση.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών νικώντας 3-0 σετ την ΑΕΚ στον τελικό του Final 4 του Λουτρακίου. Στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, η ομάδα του Πειραιά κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και προηγήθηκε 2-0 στη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο απώλεσε τον τίτλο με 3-2 στη σειρά.